Klubmodul henter siden
(7005) Bootcamp
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

BootCamp

BootCamp er for alle

Hver træning består af kort, men effektiv opvarmning, pulstræning, styrke- og konditionstræning.

Nogle gange bruger vi redskaber. Det kan være medicinbolde, kettle bells og håndvægte, andre gange er vores egen kropsvægt nok.

Der trænes både på stationer, i grupper og sammen hele holdet, det varierer meget - men sikkert er det, der arbejdes på, at hele kroppen bliver kørt igennem til hver træning 😊.

Læs mere
BootCamp for hele familien :-) Holdet er for alle forældre, som har lyst til at få rørt sig og få sved på panden sammen med sine børn/sit barn i alderen 3 - 6 år. Det er puls-, koordinations- og styrketræning, der vil være i fokus. Til træningerne vil vi bruge forskellige redskaber – det kunne være medicinbolde, kettlebells, håndvægte, sjippetove m.m., vi vil vi også bruge vores egen kropsvægt og børnenes vægt. Da det er et familiehold, skal der også være noget, som børnene synes er sjovt – så vi skal også løbe, rulle, kravle, hoppe og trille osv., men selvfølgelig sammen… Der forventes at både børn og voksne har tøj på, som er til at bevæge sig i, de voksne skal have indendørs fodtøj på og det samme skal børnene (bare tær er også fint – strømpesokker og sutsko er ”no go”).
Startdato
25.08.2018
Slutdato
23.03.2019
Tid/Sted
Lørdag 10:00-11:00 Helsinge Hallerne - Hal 5, Springområde
Pris
864,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding