Klubmodul henter siden
(7000) Bootcamp
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

BootCamp

BootCamp er for alle! Kom og vær med uanset form eller figur. 

Hver træning består af kort, men effektiv opvarmning, efterfulgt af en styrke- og puls, balance, koordinations træning - alt krydret med højt humør, anderledes øvelser og masser af glæde og fællesskab. 

Vi træner med redskaber ex. medicinbolde, kettle bells, håndvægte, TRX, battleropes og andre gange er vores egen kropsvægt nok.

Der trænes både på stationer, i grupper og sammen hele holdet, det varierer meget - men sikkert er det, der arbejdes på, at hele kroppen bliver kørt igennem til hver træning 😊.

Læs mere
Bootcamp Tirsdag mix hold: Byens bedste voksenhold! Dette hold er for både mænd og kvinder. Bootcamp er en fed måde at træne på! Du får styrket muskler, knogler, kondition, balance og koordination - oftest i en og samme øvelse. Alle kan være med uanset form, og opvarmingen skal ikke foregå til takter i musikken. Så kære mænd, no worries.    Redskaber og sikkerhedI træningen benytter vi os af reb, sjippetove, kettlebells, bom, vægte, medicinbolde, straps mm. Træningen tilrettes, så alle kan deltage - uanset form. Sikkerhed er højt prioriteret, og at du udfører øvelserne korrekt. Kontakt instruktør Lotte Mathiesen med dine spørgsmål: 20516749
Startdato
01.10.2019
Slutdato
17.03.2020
Tid/Sted
Tirsdag 19:30-21:00 Helsinge Hallerne - Hal4, Hal 4
Pris
458,00 kr.