Klubmodul henter siden
(7001) Bootcamp
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

BootCamp

BootCamp er for alle! Kom og vær med uanset form eller figur. 

Hver træning består af kort, men effektiv opvarmning, efterfulgt af en styrke- og puls, balance, koordinations træning - alt krydret med højt humør, anderledes øvelser og masser af glæde og fællesskab. 

Vi træner med redskaber ex. medicinbolde, kettle bells, håndvægte, TRX, battleropes og andre gange er vores egen kropsvægt nok.

Der trænes både på stationer, i grupper og sammen hele holdet, det varierer meget - men sikkert er det, der arbejdes på, at hele kroppen bliver kørt igennem til hver træning 😊.

Læs mere
Bootcamp Extreme: Holdet er for Bootcampere, der har en solid kondi og kender øvelserne :-) Holdet henvender sig ikke til nybegyndere. Mix hold. Hver træning består af kort, men effektiv opvarmning, pulstræning, styrke- og konditionstræning. Nogle gange bruger vi redskaber. Det kan være medicinbolde, kettle bells og håndvægte, andre gange er vores egen kropsvægt nok. Der trænes både på stationer, i grupper og sammen hele holdet, det varierer meget - men sikkert er det, der arbejdes på, at hele kroppen bliver kørt igennem til hver træning ??.
Startdato
15.08.2019
Slutdato
19.03.2020
Tid/Sted
Torsdag 19:30-21:00 Helsinge Hallerne - Hal4, Hal 4
Pris
458,00 kr.