Klubmodul henter siden
(7100) Senior
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Senior Bootcamp

GymHelsinge fortsætter på niende sæson med byens bedste voksenhold - Bootcamp holdene. Sidste sæson var der ca. 160 tilmeldte på holdene, og det bliver vi igen i år. Tirsdag og lørdag kører vi mixhold, mandag kvindehold, tirsdag outdoor og torsdag extreem.

Bootcamp Senior fredag kl. 9:00 – 10:00

Som noget nyt vil vi gerne udvide til også at kunne tilbyde Bootcamp træning til seniorer. Bootcamp ”måden at træne på” kan bruges til alle aldersgrupper.

Det er leg, opvarmning uden de store rytmer, øvelser der forklares grundingt med høj sikkerhed for øje, alle kan være med – træning.

Denne gruppe har foreningen ikke haft særlig godt fat i før, og vi er sikre på, at vi kan tiltrække senior medlemmer med dette hold tilbud.

Bootcamp Senior tilbyder en sjov og effektiv måde at træne på. Du får styrket muskler, knogler, kondition, balance, koordination og din øget din reaktionsevne.

I træningen benytter vi os af sjippetove, kettlebells, vægte, reb, slynger, medicinbolde med mere. Træningen tilrettes, så alle kan deltage.

At være fysisk aktiv er vigtigt for at holde kroppen ved lige gennem hele livet. Med stigende alder forøges betydningen imidlertid af at styrketræning indgår som et element i hverdagen, hvad enten man aldrig tidligere har dyrket motion eller allerede er idrætsaktiv.

Vi prioriterer sikkerheden højt og dermed, at du udfører øvelserne korrekt. Du vil til alle træninger få hjælp og instruktion hele vejen igennem træningen og der vil være mulighed for at tage individuelle hensyn.

Læs mere
Startdato
30.08.2019
Slutdato
20.03.2020
Tid/Sted
Fredag 09:00-10:00 Helsinge Hallerne - Hal 5 1. sal, 1. sal
Pris
610,00 kr.