Bootcamp
GymFit Bootcamp er en anderledes måde at træne på, hvor vi tager dig igennem varierede øvelser udført med høj intensitet. Du får styrket muskler, kondition, balance og koordination - oftest i en og samme øvelse. Vi prioriterer sikkerheden højt og dermed at du udfører øvelserne korrekt. Så du vil til alle træninger få hjælp og instruktion hele vejen igennem træningen. I træningen benytter vi os af reb, sjippetove, kettlebells, bom, vægte, medicinbolde med mere. Træningen tilrettes, så alle kan deltage - uanset form. Minimum alder er 16 år.
 
Mandagsbootcamp
Dette hold er for ladies only.
Outdoor Bootcamp - sommer og efterår
Vi trækker puls og styrketræningen udendørs - du vil elske det! Alle kan deltage, uanset form - vi tilpasser øvelserne så både nye og øvede får fuldt udbytte af træningen. Du vil bruge hele kroppen til hver træning, imens du får nydt naturen, får masser af frisk luft, spas og godt selskab.
Vi træner ved at bruge naturens bakker, dale, træstammer, store grene, orienteringsposter, stierne, sand og alt det, som naturen har at byde på. Vi laver puls og styrkeøvelser, vi leger, laver makkerøvelser og træner uden redskaber.
Tirsdagsbootcamp
Mænd, kvinder, unge som voksne, som vil give den gas og er friske på udfordringer og højt humør fra instruktørerne - kom glad!
Alle kan være med uanset kondi, og opvarmingen skal ikke foregå til takter i musikken. Så kære mænd, no worries. Min. alder 16 år.
 
Lørdagsbootcamp for alle morgenfriske mænd og kvinder!! 
Holdet er for alle, som ikke har noget imod at få sved på panden, mens man forbedre eller vedligeholder sin form. 
Hver træning består af kort, men effektiv opvarmning, pulstræning, styrke- og konditionstræning.
 
Bootcamp Ekstrem
Torsdagshold for de øvede.
 
Seniortræning
Effekt er funktionel og holdningskorrigerende muskeltræningsøvelser, der udføres langsomt kontrolleret i takt med vejrtrækningen. I effekt er der stort fokus på korrekt udførsel for maksimalt resultat.Vi kombinerer effekt med styrkeøvelser med håndvægte, vi får pulsen op i starten af timen og vi hører altid rigtig god musik. Tilknyttet fysioterapeaut som instruktør.
 
Rytmepiger 25+ -  Holdet er for øvede rytmegymnaster fra 25 år og opefter. Du skal have gået til gymnastik eller dans i nogle eller en del år. Det er vigtigt, at du har mod på at være en del af et ambitiøst hold, der i fællesskab vil arbejde hen imod individuel udvikling og ikke mindst et godt og helstøbt opvisningsprogram
 
Se tilmelding under Holdtilmelding til venstre på siden.