Info

TeamGym Forberedende piger og drenge

Ønsker man at træne på et TeamGym hold i GymHelsinge, skal man sende en mail til gymhelsinge@gmail.com for nærmere info.

TeamGym Forberedende er for piger og drenge, der er særligt målrettet og mentalt parate til at træne 2 gange om ugen. 

TeamGym: Sætter fokus på holdet og den alsidige gymnast. TeamGym er en konkurrenceform, der udfordrer både det mentale og fysiske og der kræves stor omstillingsparathed, da der konkurreres i både Bane, Trampet, Pegasus & Rytme.

Ønsker du at træne all-round gymnastik - så er TeamGym den helt rigtige gymnastikform til dig.

Vi udfordrer og udvikler motorikken, korrekte springteknikker og de sociale kompetencer for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastikken igennem leg og disciplin i strukturerede og trygge rammer.

Børnene lærer at begå sig i hallen og blandt hinanden. Vi tror, at børnene fungerer bedst i rammer, hvor de instruktørerne og gymnaster gensidigt respekterer og taler pænt til hinanden. Vi skal lære børnene at respektere andre, for det de er. De skal respektere instruktørerne og rette sig efter det, de siger.

Foruden træning deltager holdet i hjemmeopvisning og derudover kan den enkelte gymnast deltage i andre sociale arrangementer arrangeret af GymHelsinge.

Yderligere info

Der må forventes at der vil komme en ekstrabetaling for de gymnaster som vurderes at skulle deltage i konkurrence. Ekstrabetalingen skal dække konkurrencelicens, konkurrencedragt og deltagergebyr


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

TeamGym Forberedende piger og - (1030)
Tirsdag Tid: 16:30 - 18:00
Sted: Helsinge Hallerne - Hal 5, Springområde
Torsdag Tid: 16:30 - 18:00
Sted: Helsinge Hallerne - Hal 5, Springområde
Søndag Tid: 12:30 - 14:00
Sted: Helsinge Hallerne - Hal 5, Springområde
Instruktør: Caroline Marie Pedersen / Laura Rosenstrøm /
TeamGym Forberedende for piger og drenge i alderen 6-8 år BEMÆRK der trænes rytme hver 3. søndag - opstartsdato er 15. september
Periode: 27.08.2019 - 21.06.2020
Tilmeldte: 19/20
Pris: 3983 kr.
Tilmeld