Informationer om foreningslivet i GymHelsinge 

 

Vi er en forening, der dyrker både bredde- og elitegymnastik i mange former. Hos os starter man tidligt og slutter sent. 

Som barn for man smag for det, som ung bliver man dygtig og som voksen måske eliteudøver på topplan, eller er med i show for sjov, med for fællesskabet eller bare for den livgivende motion.

Vi elsker bevægelse om det er i luften, på gulv, med tyndebånd, jumping fitness for puls, parkour, show eller styrke for sjov. Hos os har gymnastik ingen grænser.

Det bedste er, at vi er sammen om det.

Vi holder til i en af Danmarks mest moderne idrætshaller med professionelt udstyr og har dygtige og passionerede trænere.

Vi passer på hinanden. Vi griner og har det fedt og vi elsker når der kommer nye på holdet. Du er inviteret, uanset alder, niveau eller hvor mange gange om ugen du vil træne.

Det finder vi ud af sammen for du skal naturligvis være medlem!

 

 

GLAD FORENING

Vi skaber resultater i glad forening. Kun sammen får vi løftet hinanden mentalt, socialt og resultatmæssigt. Vi tror på fællesskabet i foreningen, i byen og i regionen. Vi er sammen i bevægelse uanset hvor vi kommer fra eller hvad vi kan. Her er plads til alle.

I KONSTANT BEVÆGELSE

Vi har brug for fysisk bevægelse, vi har brug for at følge med samfundet, vi tager ansvar for de for dem med mod og dem uden. Med bevægelse flytter vi mennesker fysisk og mentalt. I Gym-Helsinge er vi i konstant bevægelse

FÆLLESSKAB FØRST

Meget bevægelse, sport og gymnastik er resultatorienteret. Det er vi også, men vi opnår det kun når vi gør det sammen. Derfor er vi en forening der siger; fællesskab først!

 

DET FÅR DU

Du får motion
God undervisning, der flytter dig Du får et tilhørssted
Du får traditioner
Du får ansvar
Og du får venner

 

DET GIR DU

Din dyrbare tid
Fokus når du er her
Omsorg til dit hold og dine holdkammerater Godt humør
Og måske nogle frivillighedstimer