BootCamp - Senior

Antal tilmeldte: 35/35 Venteliste: 2 Alder: 16-90 Pris: 810,00 DKK
26/08/2022 - 17/03/2023 Helsinge Hallerne - Hal 5 1. sal Fredag 08:30-09:30 Instruktør: Malene Lai Byberg
Beskrivelse

Senior Bootcamp

Bootcamp ”måden at træne på” kan bruges til alle aldersgrupper.

Det er leg, opvarmning uden de store rytmer, øvelser der forklares grundingt med høj sikkerhed for øje, alle kan være med – træning.

Denne gruppe har foreningen ikke haft særlig godt fat i før, og vi er sikre på, at vi kan tiltrække senior medlemmer med dette hold tilbud.

Bootcamp Senior tilbyder en sjov og effektiv måde at træne på. Du får styrket muskler, knogler, kondition, balance, koordination og din øget din reaktionsevne.

I træningen benytter vi os af sjippetove, kettlebells, vægte, reb, slynger, medicinbolde med mere. Træningen tilrettes, så alle kan deltage.

At være fysisk aktiv er vigtigt for at holde kroppen ved lige gennem hele livet. Med stigende alder forøges betydningen imidlertid af at styrketræning indgår som et element i hverdagen, hvad enten man aldrig tidligere har dyrket motion eller allerede er idrætsaktiv.

Vi prioriterer sikkerheden højt og dermed, at du udfører øvelserne korrekt. Du vil til alle træninger få hjælp og instruktion hele vejen igennem træningen og der vil være mulighed for at tage individuelle hensyn.

Pris: 810,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Malene Lai Byberg