TeamGym - Nano

Antal tilmeldte: 31/31 Venteliste: 0 Årgang: 2013-2015 Pris: 900,00 DKK
09/08/2022 - 15/06/2023 Helsinge Hallerne - Hal 5 Tirsdag 16:00-17:45Torsdag 16:30-18:15 Instruktør: Mathilde Eriksen Klara Vig Tamstorf Rikke Løwe Laura Aagaard-Hansen Sigri Nissen Charlotte Amalie Kühl
Beskrivelse

TeamGym NANO piger og drenge

Ønsker man at træne på et TeamGym hold i GymHelsinge, skal man sende en mail til gymhelsinge@gmail.com for nærmere info.

TeamGym NANO er for piger og drenge, der er særligt målrettet og mentalt parate til at træne 2 gange om ugen. 

TeamGym: Sætter fokus på holdet og den alsidige gymnast. TeamGym er en konkurrenceform, der udfordrer både det mentale og fysiske og der kræves stor omstillingsparathed, da der konkurreres i både Bane, Trampet, Pegasus & Rytme.

Ønsker du at træne all-round gymnastik - så er TeamGym den helt rigtige gymnastikform til dig.

Vi udfordrer og udvikler motorikken, korrekte springteknikker og de sociale kompetencer for senere at kunne gøre sig gældende indenfor konkurrencegymnastikken igennem leg og disciplin i strukturerede og trygge rammer.

Børnene lærer at begå sig i hallen og blandt hinanden. Vi tror, at børnene fungerer bedst i rammer, hvor de instruktørerne og gymnaster gensidigt respekterer og taler pænt til hinanden. Vi skal lære børnene at respektere andre, for det de er. De skal respektere instruktørerne og rette sig efter det, de siger.

Foruden træning deltager holdet i Hjemmeopvisning, Sjællandscup og derudover kan den enkelte gymnast deltage i andre sociale arrangementer arrangeret af GymHelsinge.

Yderligere info

Der må forventes at der vil komme en ekstrabetaling for de gymnaster som vurderes at skulle deltage i konkurrence.

Ekstrabetalingen skal dække konkurrencelicens og deltagergebyr. 

Pris: 900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Mathilde Eriksen

Klara Vig Tamstorf

Rikke Løwe

Laura Aagaard-Hansen

Sigri Nissen

Charlotte Amalie Kühl